الأحد، 1 أغسطس، 2010

مصر بقى طعمها ... جمبـــــــــــري

إفرحوا يا مصريين و النبي لأ لازم نفرح مصر عقبال عندكم بقى طعمها جمبـــــــــــــــــــــــري
ده على أساس إن كام مليون مصري يعرفوا طعم الجمبري من الأساس و كمان إيه الفرق بينه و بين طعم الفراخ المتبلة بالضفاضع و لا طعم ورق العنب بالكسبرة و الكمون
أنا قبل ما أظلم شركة الشيبسي اللي مش هقول إسمها ^_^ جبت كيسين بطعم الجمبــــــــــــــــري أكل و أفكر ده طعم إيه شوية شبه طعم الشطة و اللمون بس من غير شطة ... شوية شبه طعم الفراخ بالنعناع مش عارف أحدد بصراحة جبت أصحابي و حاولت أختبرهم واحد منهم حلف بربنا إني حاطط على الشيبسي حاجة و واحد قال لي ده بطعم الديك الإسكندراني و واحد قال لي إنه فراخ - أه والله - على أي حال بغض النظر عن طعم الجمبـــــــــري و مشاكل الجمبــــــــــري  بقت هوجة في البلد كل شركات الشيبسي عملت طعم الجمبري و برضه ملهوش طعم ولا لون و المصييـــــبة إن شركة تانية عاملة إعلان معفن إنها أول من عمل الجمبري - كدب والله - و لا شركة تانية بتقول إنها أول مرة شركة شبسياتكو المتضلعة  - بتتريق عالإسم - تعمل خل بملح  و أخيراً جمعتهم ببعض و أحمد و منى و النظام ده على أساس إن خل و ملح اللي من أيام الخديوي هش ده كان خدعة مثلاً و لا  الألعن و الأضل إن الناس برضه بتشتري
أنا لو شفت الراجل العثل صاحب فكرة الإعلانات دول ممكن أعدمه عالخازوق والله
إرسال تعليق